Hamprei quiche

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Plank

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  2. Ontdooi het bladerdeeg.
  3. Terwijl dit gebeurd, snijd je de plakken in blokjes.
  4. Wanneer dat klaar is, doe je het scheutje in een pan en doe je de er in om zoveel mogelijk vocht te verliezen.
  5. Wanneer het bladerdeeg bijna ontdooit is, bestrijk je de springvorm met en bekleed je het met de plakjes bladerdeeg.
  6. Er zullen ongeveer 4 plakjes over blijven.
  7. Die gebruik je later om de quiche te bedekken.
  8. Prik voordat de in de springvorm gelegd wordt wat gaatjes in het bladerdeeg.
  9. Doe nu de helft van de in de springvorm.
  10. Doe de blokjes erdoor en snijd het pakje of doosje voor de helft door de .
  11. Dek het af met plakjes .
  12. Herhaal dit nogmaals, dek af met en de plakjes bladerdeeg.
  13. Bestrijk de bovenkant van de quiche met (niet met ei, daar wordt het te machtig van).
  14. Zet de quiche op de middelste plank in de oven voor 1 uur.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas, monchou, melk, roomboterbladerdeeg, boter
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas, monchou, melk, roomboterbladerdeeg, boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Hamprei quiche heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Heb hem vandaag uitgeprobeerd! Was super lekker!
Mirthe 11 juli 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
288 kcal
14%1152 kcal
Vetten
7 g.
10%28 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
21 g.
8%84 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Hamprei quiche