Handgemaakte tagliatelle

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Deegroller

Bereidingswijze

  1. Leg de in een bergje op het werkblad en maak er een kuiltje in.
  2. Breek de in het kuiltje.
  3. Vermeng met een vork de en de .
  4. Kneed het deeg en maak er een zachte, stevige bol van.
  5. Als het deeg te droog wordt, voeg dan wat water toe.
  6. Smeer de bol in met .
  7. Bestuif een groot werkvlak met .
  8. Rol de deeg uit met een grote, met bestoven deegroller.
  9. Rol vanuit het midden naar buiten.
  10. Rol het deeg uit en rol van je af.
  11. Draai het deeg regelmatig een kwartslag.
  12. Gebruik net genoeg om plakken te voorkomen.
  13. Rol het deeg tot een cirkel, vouw het deeg op en rol het opnieuw uit.
  14. Herhaal dit proces zo’n 7 of 8 keer.
  15. Rol het steeds uit tot een gladde mooie lap die niet te dik is.
  16. Laat het deeg een half uurtje rusten.
  17. Rol de lap op en snijd in dunne repen.
  18. Schud de repen los en leg op een schaal nog even te drogen.
  19. Zelfgemaakte tagliatelle hoeft maar een minuut of 2 te koken.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
352 kcal
17%1408 kcal
Vetten
10 g.
15%40 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
54 g.
20%216 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Handgemaakte tagliatelle