Hangop

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Neem een grote kom of schaal.
  2. Leg bovenop de kom een schone theedoek.
  3. Giet hier voorzichtig de in en laat deze heel goed uitlekken.
  4. Giet het vocht dat in de kom ligt weg en schep de in de kom.
  5. Klop de en doe deze door de .
  6. Snijd de in stukjes en schep dit ook door de .
  7. Eet smakelijk!
25
25
25

Variaties op Hangop

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Hangop
VariatieAantalGang
Hangop met aardbeien2Nagerechten
Hangop met noten2Ontbijtgerechten
Hangop met fruit2Nagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ananas past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • yoghurt en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (5)

Hangop heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.6 / 10 in 5 recensies
RESET

Idd, zeker 8 uur laten "uitlekken" ! Heerlijk!
Cristel 19 oktober 2015
Mijn moeder maakte dit vroeger met regelmaat. Vaak gingen wij vroeger met pa/ma en m'n broer op de fiets door de bossen op zoek naar bosbessen en/of bramen. Toevallig at ik vanavond supermarkt hangop ... Lees reactie
Nancy 5 januari 2013
Jannieke, Hangop moet minstens een uur of 8 hangen! Het heet niet voor niet hangop. Dan wordt ie wel dik. Kokkie
Kok 20 oktober 2012
Mijn hangop word niet dik hoe kan dat komen?
Jannienke Kenters 15 oktober 2012
Dit is leuk. Ik heb namelijk hangop nodig voor een dessert.
Jan 17 mei 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
422 kcal
21%1688 kcal
Vetten
45 g.
64%180 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Hangop