Hap Tsun Yuk Pin

Ingrediënten

+ -
print

Voor de marinade:

Voor de saus:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Wok

Bereidingswijze

  1. Snijd de vakenshaas in plakken van 1 cm dik en plet ze met de platte kant van een mes.
  2. Vermeng de ingrediënten van de marinade en laat het vlees daarin 30 minuten marineren.
  3. Verhit zoveel in een wok, dat de plakjes ruim onder kunnen staan en frituur ze één voor één lichtbruin.
  4. Houdt ze apart.
  5. Maak de saus:
  6. Verwarm de en bak daarin - steeds roerend - de gember, en .
  7. Voeg de rest van de groenten en de toe.
  8. Laat dit al roerend boven een hoog vuur even verder bakken.
  9. Giet dan de bouillon erbij en voeg en toe.
  10. Leg nu de plakjes vlees in de saus, nog steeds roerend, en laat alles aan de kook komen.
  11. Bind de saus met de met aangemaakte en giet tenslotte voorzichtig langs de rand van de wok de erbij.
  12. Serveer het gerecht op een voorverwarmde schaal met rijst of meelspijs naar keuze.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie, olie, sambal, kippenbouillon
  • sambal en kippenbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in sojasaus
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kippenbouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eiwitten
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en azijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie, olie, kippenbouillon
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1202 kcal
60%4808 kcal
Vetten
21 g.
30%84 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Hap Tsun Yuk Pin