Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amuse van gekarameliseerde scampi's recept
Amuse van gekarameliseerde scampi's recept

Amuse van gekarameliseerde scampi's


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak eerst de karamelsaus. Meng alle ingrediŽnten voor de saus in een pannetje. Verhit de pan en breng langzaam aan de kook. Laat zachtjes koken tot de suiker is opgelost. Neem de pan van het vuur. Verhit de olijfolie in een wok tot de damp er vanaf slaat. Roerbak hierin de knoflook met ui goudbruin. Voeg garnalen, 2 eetlepels karamelsaus en de chili-olie toe. Kook de saus in 1 minuut zover in dat de garnalen nog net bedekt zijn. Voeg de bosuitjes toe en roerbak het geheel nog 30 seconden. Serveer de garnalen met de rest van de saus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit amuse van gekarameliseerde scampi's recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven