Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Amuse van rollade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de sla en de tomaten. Leg de lepels op het bord en leg op elke lepel 1 blaadje sla in de grootte van de lepel. Snijd het vlees in kleine stukjes en leg ze op de sla. Snijd de tomaten heel klein en leg deze bovenop het vlees. Garneer de lepel met pijnboompitten en rasp daarna de kaas zodat het hele bord met kaas is gegarneerd. Leg in het midden van het bord nog een tomaatje voor de sier.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit amuse van rollade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven