Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Aperitiefhapjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rol het bladerdeeg tot 2 mm dikte. Steek uit met de uitstekers gewenste vormpjes uit het deeg en leg ze op een droge bakplaat.
Wrijf ze in met eistrijksel en bestrooi naar wens met zaadjes, kaas of kruiden. Bak ze in voorverwarmde oven op 200C (heteluchtoven -20C) tot rood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aperitiefhapjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven