Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Avocado-yoghurtdipsaus met koriander recept
Avocado-yoghurtdipsaus met koriander recept

Avocado-yoghurtdipsaus met koriander


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kruis het velletje van de tomaat in, dompel hem enkele seconden in kokend water en trek het velletje eraf. Halveer de tomaat, verwijder de zaadjes en het vocht en snijd hem in stukjes. Halveer de avocado's, verwijder de pitten en lepel het vruchtvlees uit de schillen. Prak het vruchtvlees fijn met het citroensap, pers de gepelde knoflook erboven uit en meng de yoghurt erdoor (maak de saus niet te ver van tevoren, anders verliest het snel de groene kleur, afdekken met plastic folie). Roer de stukjes tomaat, de koriander en de sambal door de saus en breng op smaak met peper en zout. Serveer bij de saus de tortillachips.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit avocado-yoghurtdipsaus met koriander recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven