Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Basilicum-yoghurtdip met groenten en soepstengels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de knoflook en het basilicum in de blender fijn. Voeg de kaas en de yoghurt toe en meng alles in de blender tot een heldergroene saus.
Breng de dipsaus op smaak met zout en peper en laat hem minstens 15 minuten staan om op smaak te komen.
Serveer de dip met de groenten en de soepstengels.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit basilicum-yoghurtdip met groenten en soepstengels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven