Allergie informatie: Bitterballetjes van krab en koriander
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram kleefrijst (toko)
- 1 tablet kippenbouillon
- 100 gram krab (vers, diepvries of uit blik)
- 1 teentje knoflook
- 2 eetlepel vers gehakte koriander
- 1 eetlepel vers gehakte bieslook (of liever tai-soy)
- peper
- zout
- 50 gram bloem
- 1 ei
- 100 gram paneermeel
- Voor de dip:
- 1 deciliter Conimex Sweet Chili Saus
- 1 eetlepel Conimex Oestersaus
- paar takjes verse koriander
Meer Recepten
- Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959 - BBQ spies van gamba's en biefstuk
Met gamba's, biefstuk en paprika uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Hapjes
- Bitterballetjes van krab en koriander
- Allergieen informatie