Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bladerdeeghapje met saus recept
Bladerdeeghapje met saus recept

Bladerdeeghapje met saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Haal de bladerdeegplakjes van elkaar en leg ze even op het aanrecht totdat ze grotendeels ontdooid zijn. Snijd de plakjes in 4 of 2en (afhankelijk hoe groot je ze wil hebben). Doe de bladerdeegplakjes ca. 15 minuten in de oven. Als het bladerdeeg goed is uitgezet, haal je ze uit de oven en laat je ze even afkoelen. Snijd daarna de bovenkant van de bladerdeegpakketjes af en hol ze van binnen uit. Maak de saus(en) klaar en vul hiermee de bladerdeeghapjes. Als je ze warm serveert, zijn ze het lekkerst. Heel simpel, maar toch erg lekker!

Serveersuggesties

Ik heb het zelf eens met champignonnensaus en roomsaus gemaakt, en dat is een aanrader!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bladerdeeghapje met saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven