Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bladerdeeghapje speciaal recept
Bladerdeeghapje speciaal recept

Bladerdeeghapje speciaal


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rasp de kaas fijn.
Maak de uien schoon en snipper deze zeer fijn.
Maak de paprika schoon en snijd deze in kleine blokjes.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de aubergine schoon en rasp deze grof.
Maak de champignons schoon en snipper deze fijn.
Maak de tomaten schoon en snijd deze in kleine stukjes.
Braad de groente even aan in de ( bak) boter.
Voeg ook het gehakt en de specerijen toe en laat het geheel even sudderen voor een 10 minuten.
Laat het mengsel afkoelen en vul daarna het bladerdeeg. Strooi over het mengsel wat geraspte kaas.
Je kunt er "flapjes" van maken, door ze diagonaal te sluiten.
Ik zelf heb een pasteivormpje, waar ik ze in heb gevormd.
Sluit de naden goed en kwast ze in met de eierdooier.
Schuif ze in de voorverwarmde oven van 200C op een bakblik voor 20 minuten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bladerdeeghapje speciaal recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven