Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Briesalade met ham recept
Briesalade met ham recept

Briesalade met ham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de brie in plakjes en rol deze in de rauwe ham. Bak ze zachtjes in wat olijfolie tot de brie begint te smelten. Rooster in een koekenpan de pijnboompitten goudbruin. Leg de brie op een bedje van sla gegarneerd met de tomaat en de pijnboompitten. Besprenkel het geheel met balsamicoazijn en vloeibare honing.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit briesalade met ham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven