Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Brooddriehoekjes met zalmsalade recept
Brooddriehoekjes met zalmsalade recept

Brooddriehoekjes met zalmsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de korstjes van het brood en snijd elke boterham in 4 driehoekjes.
Rooster de driehoekjes op een bakplaat in een voorverwarmde oven (200 graden celsius) in ca. 7 minuten lichtbruin. Keer ze halverwege de tijd.
Was en snijd de komkommer in 24 dunne plakjes.
Leg op elk driehoekje een plakje komkommer en schep er een theelepeltje salade op. Garneer met de bieslook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit brooddriehoekjes met zalmsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven