Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bruchette met kipreepjes en citroenmayonaise recept
Bruchette met kipreepjes en citroenmayonaise recept

Bruchette met kipreepjes en citroenmayonaise


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het stokbrood in dikke schuine plakken. Meng in een kommetje de mayonaise met room, peterselie en citroenrasp tot een sausje. Zet de saus tot gebruik afgedekt in de ijskast. Snijd de kipfilets in reepjes. Meng de helft van de olijfolie met de kipreepjes, rozemarijn en zout. Verhit een beetje olijfolie in een braadpan en bak de kipreepjes rondom bruin. Rooster de sneetjes stokbrood en smeer ze in met olijfolie. Beleg de bruchetta met sla en leg er kipreepjes op. Schep een beetje citroenmayonaise erop.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bruchette met kipreepjes en citroenmayonaise recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven