Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bruschetta  la Sylvie recept
Bruschetta  la Sylvie recept

Bruschetta la Sylvie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd het brood in plakken van 1cm. laat de tomatenblokjes uitlekken in een vergiet. Snijd de mozarella in dunnen plakken. Leg de sneden brood op een bakplaat voorzien van bakpapier en besprenkel ze met olijfolie. Als de oven is voorverwarmd grill je het brood 5min. Doe uitgelekte tomaten in een schaal en breng ze op smaak met peper zout en italiaanse kruiden. Halveer de knoflook en schuur ze over het brood. Schep nu nu tomatenblokjes op het geroosterde brood (niet teveel anders doorweekt het brood). Vervolgens verdeel je de mozarella en de seranoham over de bruschettas en plaats je wederom de bakplaat voor 10 minuten in een oven van 200 graden. Garneer de bruschettas met gewassen en afgedroogde basilicumblaadjes.

Serveersuggesties

Een echte kaasliefhebber? Vervang de mozarella door parmezaanvlokken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bruschetta la sylvie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Bruschetta la Sylvie heeft een gemiddelde waardering gekregen van 2 / 10 in 1 recensie

  • Glutenvrij betekend geen brood! Ik ben goed in staat diverse soorten bruschetta te maken maar het juiste glutenvrije brood krijg ik niet gebakken, het valt uit elkaar als ik bruschetta maak
    Helma Roosenthaler gaf dit recept op 20 juni 2014 1 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven