Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bruschetta met feta en tomaat recept
Bruschetta met feta en tomaat recept

Bruschetta met feta en tomaat


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng in een kom de tomaat met de ui, de suiker, de balsamico en 2 theelepels olijfolie. Zet ca. 15 minuten in de koelkast
Besmeer beide kanten van het stokbrood met de overige olijfolie.
Verhit een grillpan op middelhoog vuur. Grill het brood ca. 2 minuten
aan beide kanten goudbruin. Wrijf met het gesneden kantje van de knoflook over het brood. (Grillen kan natuurlijk ook in de oven)
Voeg de feta en het basilicum toe aan het tomatenmengsel. Verdeel het mengsel over de gegrilde sneetje brood en serveer.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bruschetta met feta en tomaat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven