Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Camembert met kiwi recept
Camembert met kiwi recept

Camembert met kiwi


Ingrediënten


Bereidingswijze


Warm de oven voor op 200 graden C. Steek met een kom 4 zo groot mogelijk rondjes uit het ontdooide bladerdeeg. Snijd de korst van de camembert en snijd hem in 8 stukken. Leg 2 stukjes camembert op het deeg en een halve kiwi. Vouw de plakjes tot flappen en plak de zijkanten dicht met water. Snijd van boven in en dep het in losgeklopt eidooier. Zet in het midden van de oven en verhoog de temperatuur tot 220 graden C. en bak ze ca. 10 min. De flappen moeten mooi gerezen zijn en er goudbruin uitzien. Serveren met een slaatjes en aalbessengelei.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit camembert met kiwi recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven