Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Crostini met monchou en groene asperges recept
Crostini met monchou en groene asperges recept

Crostini met monchou en groene asperges


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook in een pan met een bodempje water en zout de aspergetips in ca. 3 minuten beetgaar Spoel ze af in een zeef onder koud stromend water. Meng de monchou met de bieslook. Besmeer de crostini's met dit mengsel en leg de asperges erop.

Serveersuggesties

Je kunt de crostini's ook goed zelf maken. Besmeer plakjes stokbrood aan weerszijden met olijfolie en bak ze 10 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C. in ca. 10 minuten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit crostini met monchou en groene asperges recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven