Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Daging Perkedel  kentang (licht gekruide stoofschotel) recept
Daging Perkedel  kentang (licht gekruide stoofschotel) recept

Daging Perkedel kentang (licht gekruide stoofschotel)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de geschilde aardappelen in een pan met ruim water.
Klein beetje zout bij de aardappelen toevoegen.
Rooster de kemirienootjes.
Maak van de ketoembar, djinten, witte peper, sjalotjes, knoflook, koenjit, sambal, selderij een zeer fijne pasta.
Pureer de gekookte aardappelen en vermeng deze met het gehakt, de kruidenpasta, 1 ei en de bloem.
Voeg een beetje zout naar smaak toe.
Vorm van het mengsel ronde platte koekjes van ca. 7 cm doorsnee en stoom ze ongeveer 30 minuten in een stoompan.
Verhit een laag olie in een wok of koekenpan.
Haal de koekjes door 2 losgeklopte eieren en frituur ze in de olie goudbruin.

Kan ook heerlijk koud gegeten worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit daging perkedel kentang (licht gekruide stoofschotel) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven