Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Feestelijk hapje met gerookte zalm recept
Feestelijk hapje met gerookte zalm recept

Feestelijk hapje met gerookte zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de ragout bakjes in de oven (zie gebruiksaanwijzing verpakking). Haal ze uit de oven. Vul ieder bakje ruim met gerookte zalm. Sprenkel hierover wat druppels limoensap. Doe op de zalm een theelepel cocktailsaus en daarop een klein beetje paprikapoeder. Was de peterselie en knip de roosjes eraf. Zet op ieder zalmhapje een roosje peterselie. Direct serveren, anders worden de bakjes lebberig.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit feestelijk hapje met gerookte zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven