Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Forelhapjes recept
Forelhapjes recept

Forelhapjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de forel en kabeljauw in stukjes. Snipper de bosuitjes fijn. Klop het ei los. Rasp de schil van 1 limoen. Verwijder de zaadjes van de komkommer en rasp hem grof. Pel en snipper de knoflook. Verwijder de zaadjes van de pepertjes en snijd ze fijn. Rasp 1/2 theelepel van de tweede limoen. Pers 2 limoenen uit. Meng in een kom de komkommerrasp met knoflook, pepertjes, extra limoenschil, limoensap en dille in een kom. Breng het op smaak met zout en zet het 30 minuten afgedekt in de ijskast. Meng de forel met kabeljauw, bosuitjes, paneermeel, ei, limoenschil en zout. Verdeel het mengsel in 12 porties. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de vishapjes 4 minuten per kant tot ze bruin en gaar zijn. Serveer de hapjes met de salsa.

Allergenen Informatie

Voor dit forelhapjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven