Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fruit en kaasplankje recept
Fruit en kaasplankje recept

Fruit en kaasplankje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe het limoensap in een kommetje, voeg de partjes rode en groene appels toe en meng met het sap. Hiermee voorkom je dat de partjes bruin worden. Schik de partjes rode en groene appel, plakjes kiwi, parten sinaasappel, camembert, stilton, en oude kaas of cheddar en de kaaskoekjes op een mooie schaal. Maak de passievruchtendip door de yoghurt, de honing en het gesneden vriuchtvlees door elkaar en serveer.

Serveersuggesties

Kies vruchten van het seizoen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit fruit en kaasplankje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven