Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Fruit sate


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder de kroontjes van de aardbei en was ze even. Maak ze daarna goed schoon. Schil de appel en de peer, snijd deze in partjes en deze weer door de helft. Doop ze daarna onder in appelsap (tegen verkleuren). Doe de banaan in plakjes en de mango en perzik in blokjes. Doe in een schaal een flinke scheut malibu of peach tree te samen met appel of ananassap en leg hier het fruit in te marineren. Ongeveer een twee uur. Dan haal je ze uit de koeling en rijg ze aan een spies. Telkens van 1 soort fruit eentje aan het stokje. Je kan ze dan eventueel in een met folie beklede piepschuim bol steken. Je kan er ook voor kiezen geen sap te gebruiken maar alleen de likeur, als je van iets sterker houd. Ter variatie kun je er kokos overheen strooien.

Allergenen Informatie

Voor dit fruit sate recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven