Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gegrilde aubergines in tomatensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de aubergines in stukjes van gelijke grootte. Doe ze in een bakblik. Bestrooi met oregano en besprenkel met olijfolie. Zet onder de grill gedurende 25 minuten en schep halverwege om. Hak de knoflook en de basilicumsteeltjes fijn. Fruit op matig vuur in wat olijfolie. Voeg de gezeefde tomaat toe. Breng op smaak met witte wijnazijn en zout en peper. Hak het Spaanse pepertje fijn en strooi over de aubergines. Voeg de aubergines toe aan de tomatensaus, doe de basilicumblaadjes erbij en laat alles even pruttelen. Zet het vuur uit, laat de aubergines afkoelen of eet ze warm.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegrilde aubergines in tomatensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven