Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegrilde aubergines met geitenkaas, tomaat, rucola en balsamico azijn recept
Gegrilde aubergines met geitenkaas, tomaat, rucola en balsamico azijn recept

Gegrilde aubergines met geitenkaas, tomaat, rucola en balsamico azijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de grill van de oven voor. Snijd de paprika en tomaat in blokjes. Draai de geitenkaas met de room in een keukenmachine fijn. Doe niet meteen alle room erbij, maar beetje bij beetje en net zoveel tot het een smeuïg en goed smeerbaar mengsel is. Snijd de aubergines in de lengte in dunne plakken. Laat een grillpan goed heet worden en grill hierin de aubergine tot ze mooie grillstrepen hebben en gaar zijn.

Besmeer elke plak aubergine met de geitenkaascrème. Leg er daarna wat paprika, tomaat, een paar blaadjes rucola en een blaadje basilicum op. Rol de plak op, zet het uiteinde met een prikkertje vast en snijd ieder rolletje doormidden.

Leg de rolletjes op een platte schaal of een groot bord. Sprenkel er een beetje extra vergine olijfolie en wat balsamicoazijn overheen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegrilde aubergines met geitenkaas, tomaat, rucola en balsamico azijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven