Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehaktballetjes recept
Gehaktballetjes recept

Gehaktballetjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


De gehakt op smaak maken met de gehaktkruiden, het ei en de parneermeel. De uien snipperen en ook door de gehakt mengen. Balletjes draaien ter grote van een pingpong bal. De balletjes aanbraden en dan de terriyakisaus toevoegen en lekker laten pruttelen. Eventueel nog uien aan de saus toevoegen voor extra smaak. Lekker met een stokje stokbrood of natuurlijk grotere ballen en dan bij het hoofdgerecht.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gehaktballetjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven