Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehaktballetjes recept
Gehaktballetjes recept

Gehaktballetjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de ui. Smelt in een pan 1 eetlepel boter en fruit hierin de ui glazig. Kook de aardappel gaar en prak hem in een kom fijn. Voeg het gehakt, paneermeel, ei, 4 eetlepels slagroom, peterselie en 1 theelepel zout toe. Meng alles goed door elkaar en maak er 24 kleine balletjes van. Verhit de rest van de boter in de koekenpan en bak de balletjes in 8 minuten rondom bruin en gaar. Schenk de rest van de slagroom erbij en laat de gehaktballetjes nog enkele minuten sudderen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehaktballetjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven