Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehaktbroodjes recept
Gehaktbroodjes recept

Gehaktbroodjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe in een hapjes pan olijfolie en bak hier in de sjalotten, knoflook tot het glanzend is. Voeg daarna de rode peper, venkel, appel, wortel, venkelzaad en de tijm toe. Even lekker door elkaar roeren, vuur wat lager zetten. Een kwartiertje op laten staan. Daarna doe je de groenten in een zeef, laat je het uitlekken.
Intussen doe je in een grote schaal het gehakt. Voeg er de uitgelekte groenten bij en kneden maar, tot het een geheel wordt.
Het bladerdeeg uitrollen op een broodplank. Het gehakt deel je door twee. Maak er een rol van, dus 2, en leg je de ene op het begin van de bladerdeegrol en de andere op het einde. Niet te dikke rol maken. Daarna rol je hem op dat ie een keer rond is. De rol leg je nu zo neer dat je hem kunt snijden in kleine stukken. Dit lukt het best met een nat mes. Daarna leg je ze op een bakplaat met bakpapier. Smeer de bovenkant in met eigeel. Dan in de oven op ongeveer 200 graden. Als ze mooi van kleur zijn (ongeveer 15 minuten of langer) zijn ze goed. Heerlijk bij een avondje tv kijken. Smakelijk!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehaktbroodjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven