Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gekruid stokbrood recept
Gekruid stokbrood recept

Gekruid stokbrood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de boter in een platte pan en zorg dat deze niet bruin wordt. Als de boter gesmolten is, doe dan de geperste knoflook, uien, peterselie en bieslook in de pan maar zorg dat de boter niet bruin wordt en doe er gemalen peper en zout bij. Laat dit al roerende gaar worden totdat de uien glazig worden. Laat het afkoelen op het fornuis of in de koeling, dit gaat sneller. De twee stokbroden in de lengte in tweeŽn snijden en beide stukken besmeren met de afgekoelde boter en kruidenmengsel. Leg hierover het katenspek of zeeuwsspek en de geraspte kaas. Besprenkel dit met een klein beetje olijfolie en strooi dan de Italiaanse kruiden er overheen. De stokbroden bakken volgens de beschrijving op de verpakking maar zorg dat het stokbrood niet verbrand.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gekruid stokbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven