Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gepaneerde eendelever met peperkoek recept
Gepaneerde eendelever met peperkoek recept

Gepaneerde eendelever met peperkoek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maal de peperkoek fijn tot kruimeltjes. Kruid elke plak eendenlever met peper en zout doe de peperkoekkruim in een plat bord en paneer de eendenlever er langs n kant in. Was de spinazieblaadjes. Laat de boter in een kookpot smelten, voeg de spinazie toe en laat 3 4 minuten zonder deksel fruiten. Voeg peper en zout toe en houd warm. Verwarm een pan met antikleefbodem, zonder vetstof. Leg de eendenlever erin met de gepaneerde kant naar onderen. Laat gedurende 3 4 minuten op matig vuur bakken. Schik de spinazie op de borden en leg er de mooi gekleurde eendelever op.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gepaneerde eendelever met peperkoek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven