Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gepaneerde hambroodjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


De ham in zeer kleine blokjes snijden en de sneetjes brood ontkorsten en diagonaal doorsnijden. De boter smelten, de bloem toevoegen en roeren tot een gladde massa ontstaat, de melk in één keer toevoegen en tot een gladde saus roeren. De ham, bouillonpoeder, mosterd, peper en zonodig zout toevoegen, de aldus ontstane ragout over het brood verdelen en de bovenkant gladstrijken. De broodjes laten afkoelen en minstens 2 uur in de koelkast opstijven de eierenmet de melk loskloppen in een diep bord. In een tweede diep bord ruim paneermeel strooien De broodjes door het eimengsel halen en vervolgens door het paneermeel, dit proces nog eens herhalen. Het frituurvet verhitten tot 180 graden en de broodjes hierin goudbruin frituren. De broodjes op keukenpapier uit laten lekken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gepaneerde hambroodjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven