Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gepofte krieltjes recept
Gepofte krieltjes recept

Gepofte krieltjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil er in mooie slierten af. Pers de knoflook uit boven een kom en roer het citroenrasp, komijn en olijfolie erdoor. Boen de krieltjes schoon en schep ze door het mengsel. Zorg dat de krieltjes rondom bedekt zijn met een laagje olie. Schep de krieltjes met de olie in een ovenschaal. Breng ze op smaak met zout. Pof de krieltjes in 40 minuten knapperig en gaar in het midden van de oven. Leg de krieltjes op een schaal en kruis ze in. Schep op elk krieltje een theelepel creme fraiche met daarop een toefje kaviaar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gepofte krieltjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven