Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gerookt spekrolletje met gehakt recept
Gerookt spekrolletje met gehakt recept

Gerookt spekrolletje met gehakt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Het sjalotje fijnsnijden en gaarstoven in wat boter zonder te kleuren. Op het laatst wat fijngehakte peterselie toevoegen en laten afkoelen. Mengen met het gehakt. De speklapjes openleggen en van het gehakt worstjes rollen van een vinger dik en op de speklapjes leggen en oprollen. Een tandenstokertje insteken en in microgolfoven garen. Voor het serveren even ontvetten op een keukenpapier om het vet op te vangen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gerookt spekrolletje met gehakt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven