Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevuld makreelhapje uit de oven recept
Gevuld makreelhapje uit de oven recept

Gevuld makreelhapje uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat het filodeeg ontdooien volgens de gebruiksaanwijzing. Was de courgette en snijd deze in dunne plakken. Leg de courgette in een vergiet en bestrooi het met zout. Laat de courgette ongeveer 30 minuten staan zodat het vocht eruit trekt en dep het daarna droog. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in reepjes. Pel en snijd de ui in ringen. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de ui met de courgette ongeveer 3 minuten. Laat het daarna afkoelen. Verkruimel de feta. Schep de makreel, de feta en de tomaat door het courgettemengsel. Breng het op smaak met zout, peper en het citroensap. Verwarm de oven voor op 180C (hetelucht 165C). Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verdeel het vismengsel over de 4 deegvellen en vouw ze luchtig dicht in driehoekjes. Bestrijk het deeg met olijfolie en laat de driehoekjes midden in de oven in ongeveer 20 minuten gaar worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevuld makreelhapje uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven