Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde appels recept
Gevulde appels recept

Gevulde appels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de appels en haal het klokhuis eruit. Doe aan de onderkant van de appel een klein stukje appel terug erin. Dat voorkomt het uitlopen van de vulling. Of pak de appels in met aluminiumfolie dan blijf de vullig ook zitten. Verdeel nu de hazelnoten, jam en de suiker over de appels. Zet de gevulde appels in een ingevette bakblik. Bak ze in een voorverwarmde oven in 30 a 35 minuten gaar. Serveer de warme appels met 2 bolletjes vanille-ijs.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde appels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven