Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde eieren recept
Gevulde eieren recept

Gevulde eieren


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de eieren en halveer ze. Snijd van het eiwit, waar het ei op ligt een klein stukje af zodat het ei blijft liggen. Wip het eigeel eruit en doe dit in een kom, samen met alle ingredienten. Het moet een smeuig papje worden maar niet te nat. Ik doe eigenlijk de hoeveelheden saus, qua inschatting dus je hoeft je er niet strikt aan te houden, je ziet vanzelf wel of het te nat of te droog is. Doe het papje in een spuitzak en vul de eitjes. Garneer het met wat bieslook, paprika poeder en of een stipje mayo/ketchup.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde eieren recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven