Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde eieren met sinaasappelcréme recept
Gevulde eieren met sinaasappelcréme recept

Gevulde eieren met sinaasappelcréme


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Eieren hard koken, afkoelen laten en pellen. Eieren in de lengte halveren en het eigeel voorzichtig uitlepelen en in een kom doen. Eigeel vermengen met de roomkaas en het sinaasappelsap tot een mooie gladde massa roeren, op smaak maken met zout.

Vul nu de gehalveerde eieren met het mengsel, voor het oog is dit het mooist als je met een spuitzakje werkt maar in een plastic zakje of in de vinger van een plastichandschoen waar je een niet te groot gaatje in knipt lukt het ook. Maak op smaak met peper en decoreer met de ingelegde peperkorrels.

Serveersuggesties

Een lekkere frisse vulling, niet te vet. Zet voor gebruik in de koelkast zodat alles mooi opstijft.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde eieren met sinaasappelcréme recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven