Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde eieren met vis recept
Gevulde eieren met vis recept

Gevulde eieren met vis


Ingrediënten


Bereidingswijze


De eieren koken totdat ze hard zijn.
Na het afkoelen de eieren pellen en in de breedte doorsnijden.
De eierdooiers in een kom doen en daarna fijn maken (eventueel kort in de mixer), mayonaise toevoegen, zout, peper, worchestersaus naar smaak toevoegen. 2 of meer sardientjes uit het blikje halen en fijn prakken. Daarna alles door elkaar roeren.
Met dit alles de eieren vullen en garneren met de kappertjes, stukjes tomaat, klein gesneden) en met (nep kaviaar rosť of zwart). Als laatste als garnering een takje peterselie.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde eieren met vis recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven