Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde en gepofte appels recept
Gevulde en gepofte appels recept

Gevulde en gepofte appels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Schil de appels en steek het klokhuis eruit met een appelboor. Meng de calvados met bitterkoekjes en pruimedanten. Vul de appels met dit mengsel. Zet de appel op het aluminiumfolie, leg een klontje boter op de appels en vouw het aluminiumfolie dicht. Pof de appels in het midden van de oven in ca. 20 min. Serveer met vanillesaus.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde en gepofte appels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven