Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde kerstomaatjes recept
Gevulde kerstomaatjes recept

Gevulde kerstomaatjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kapjes van de kerstomaatjes en hol ze uit met een theelepeltje. Bestrooi ze aan de binnenkant met zout en peper en laat ze op de kop uitlekken (ca 10 minuten).
Snijd de zongedroogde tomaatjes fijn, pluk de basilicum van de takjes, bewaar wat voor de garnering en hak de rest fijn.
Meng de gehakte basilicum, de gedroogde zontomaatjes en de tomatenolie door de geitenkaas en en schep in elk tomaatje een lepeltje van dit mengsel. Garneer met een basilicumblaadje en dek af met de kapjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde kerstomaatjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven