Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde tomaten met eiersalade recept
Gevulde tomaten met eiersalade recept

Gevulde tomaten met eiersalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de melk en ansjovis in een kommetje en laat de visjes 10 minuten staan. Maak de tomaten schoon, snijd de kapjes eraf en hol ze voorzichtig uit met een lepel of een mesje. Laat ze ondersteboven op keukenpapier uitlekken. Neem de ansjovis uit de melk en dep ze droog met keukenpapier. Pel de eieren en snijd ze samen met de ansjovis klein. Meng ze in een kom met de crème fraiche, mayonaise, peper en het bieslook. Zet de tomaten op een schaal en vul ze met de eiersalade en garneer ze met de kappertjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde tomaten met eiersalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gevulde tomaten met eiersalade heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Hoeveelheid melk en kappertjes zijn niet opgenomen in de ingredienten lijst, jammer. Ik heb de tomaten in de oven van 180°C voor 10 minuten gehad is het nog even lekkerder
    Jaccor gaf dit recept op 24 januari 2013 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven