Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gezonde sandwichspread recept
Gezonde sandwichspread recept

Gezonde sandwichspread


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Doe de uitjes, peper, voorgekookte wortels, augurken, zilveruitjes,jalapeno peper en tijm in de keuken machine en maal het fijn. Doe de Griekse yoghurt en de fritessaus in een kom voeg dan de gehakte groentes toe en goed mengen. Voeg dan de resterende kruiden toe met het citroensap. Goed roeren. Je kunt eventueel ook een beetje suiker aan toevoegen naar eigen smaak en smullen maar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gezonde sandwichspread recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven