Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Haringbonbons recept
Haringbonbons recept

Haringbonbons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Appel schillen en klokhuis verwijderen. Haringen en bietjes zeer fijn snijden en mengen met de appel. Olie door mengsel roeren en roggebrood erboven verkruimelen en erdoor mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Mengsel in 12 porties verdelen en er balletjes van draaien. Bieslook fijnsnijden en balletjes (bonbons) er doorheen rollen. Bonbons op bordjes leggen en serveren.

Allergenen Informatie

Voor dit haringbonbons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven