Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse kaas-kruidenstengels recept
Italiaanse kaas-kruidenstengels recept

Italiaanse kaas-kruidenstengels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het bladerdeeg in 4 reepjes. leg op 2 van deze reepjes veel geraspte kaas. leg het andere reepje erboven op zodat het een soort tosti word vouw de randen om zodat er geen kaas uit kan lopen. besmeer de bovenste met eigeel en gooi er de kruiden overheen. Herhaal dit tot alles klaar is en zet daarna alles in de oven gedurende de 15 min op 160 graden. laat het afkoelen en smakelijk!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit italiaanse kaas-kruidenstengels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven