Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaas dumpling recept
Kaas dumpling recept

Kaas dumpling


Ingrediënten


Bereidingswijze


Stoof de champignons. Voeg de stukjes kaas, de peper boursin en de room erbij en laat smelten. Laat het mengsel even doorkoken en bind het eventueel tot een smeuige massa. Snijd 1 plak filodeeg in vieren, je hebt nu 4 vierkantjes. Leg op ieder vierkantje een lepeltje kaasmengsel en vouw het flapje dicht, druk de randjes goed aan. Verwarm de frituurolie op 180 graden C. en bak de dumplings ca 2 3 min. tot ze mooi goudgeel van kleur zijn. Je kunt de dumplings goed invriezen. Diane ik hoop dat dit recept aan je verwachting voldoet.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kaas dumpling recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven