Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaaskoekjes recept
Kaaskoekjes recept

Kaaskoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng in een kom de zachte boter en de kaas tot een romig geheel. Voeg de bloem er beetje bij beetje bij en roer verder. Kneed snel met de hand het deeg tot een vaste bal. Verdeel het deeg in 3 of meer stukken en verpak het in plasticfolie. Leg het minstens een uur in de frigo. Verwarm de oven voor op 175°C. Rol het deeg uit tot een dikte van 3 mm. (deel per deel omdat het niet te warm zou worden)

Snijd het deeg in de vorm van koekjes die je wil of druk er vormpjes uit. Leg de koekjes op een koude bakplaat die bedekt is met bakpapier maar laat wat plaats tussen de koekjes. Versier de koekjes met de zaadjes.

Bak de koekjes tot ze tussen goudgeel en goudbruin zijn. Leg de koekjes op een rooster en laat ze afkoelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kaaskoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kaaskoekjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • 1,8 kilo ingrediėnten? Voor hoeveel koekjes is dit?
    Uomo gaf dit recept op 27 juli 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven