Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaasstengels met maanzaad en sesamzaad recept
Kaasstengels met maanzaad en sesamzaad recept

Kaasstengels met maanzaad en sesamzaad


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rol het bladerdeeg op een met bloem bestoven werkvlak uit tot een lap van 30 x 35 cm. Bestrijk de deeglap met mosterd en bestrooi hem met de kaas. Vouw de deeglap dubbel en rol hem luchtig op. Snijd de deeglap in 20 lange repen. Bestrooi 10 repen met sesamzaad en 10 repen met maanzaad. Verwarm de oven voor op 220 graden C. Draai de repen iets rond en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de stengels in het midden van de oven in 15 minuten bruin en gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kaasstengels met maanzaad en sesamzaad recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven