Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kerriesoesjes met Hollandse garnalen recept
Kerriesoesjes met Hollandse garnalen recept

Kerriesoesjes met Hollandse garnalen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng de melk met de boter en het zout in een ruime pan aan de kook. Voeg dan al roerende de bloem erbij. Roer flink met een houten lepel tot de massa stevig is en loslaat van de bodem. Laat dit enigzins afkoelen. Daarna de pan van het vuur nemen en de eieren er stuk voor stuk doorheen mengen tot een stevig, glad beslag ontstaat. Doe dit beslag in een spuitzak met een glad spuitje en spuit hier bolletjes van op een met boter ingevette bakplaat. Bak de bolletjes in de oven op 200 graden C., in 15 min. mooi bruin en gaar. Laat ze dan afkoelen. Roer in de tussentijd de mayonaise met de room glad. Voeg de kerriepoeder, de gembersiroop, het citroensap en peterselie toe en breng op smaak met peper en zout. Roer de garnalen nu hier doorheen. Nu de afgekoelde soesjes half opensnijden en vullen met de garnalenvulling. Op gekoelde borden plaatsen met sla, blokjes tomaat en partjes citroen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kerriesoesjes met hollandse garnalen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven