Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip Borrelhapje recept
Kip Borrelhapje recept

Kip Borrelhapje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de kippenvleugeltjes of boutjes en maak ze nog eventueel schoon. Dep ze af met wat keukenpapier. Doe de kippenvleugeltjes (boutjes) in een kom en knijp de citroen uit. (let op de pitjes) Bestrooien met het zout, peper, 5 kruidenpoeder en knijp de knoflookteentjes uit. Haal dit met je schone handen door elkaar en laat het 30 minuten afgesloten op het aanrecht staan. Verhit een frietpan tot ca. 200 graden C. en bak hierin per 5 stuks de kippenvleugels (boutjes) gaar tot ze bruin zijn en er geen vocht meer uitkomt. Warm eten met wat chili saus of knoflook saus.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kip borrelhapje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven